İsmail YILDIRIM - Okul Müdürü

1988 yılında Muş´un Malazgirt ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu Ağrı Patnos´ta tamamladı. Lise eğitimini Aydın-Didim Selçuk Özsoy Çok Programlı Lisesinde okudu. 2011 yılında Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden mezun oldu. "Kösedağ Savaşı´ndan Sonra Anadolu´da Moğol Hakimyeti ve Tesiri" adlı tezi ile Yüksek Lisansını tamamladı. Bir süre özel sektörde öğretmen olarak çalıştıktan sonra 2015 yılında Ağrı-Hamur ilçesine tayin oldu. Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesinde Pansiyon müdür yardımcılığı görevini yaptı. 2016 yılında Eyüpsultan Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tayin oldu. 2018 yılında Bayrampaşa İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde müdür yardımcısı olarak çalıştı. 2022 yılında Fatih-Ali Nar Anadolu Lisesine Müdür olarak görevine devam etti. 2023 yılında isteğe bağlı il dışı tayin ile Süleymanpaşa 57.Alay Anadolu Lisesine tayin oldu. Eylül 2023 tarihinde Hayrabolu Cumhuriyet Mesleki Eğitim Merkezinde koordinatör müdür yardımcılığı görevinde bulundu. 25 Mart 2024 tarihi itibariyle okulumuza Müdür vekili olarak görevlendirildi. İsmail Yıldırım evli ve 1 çocuk babasıdır.